RSS Feed

viernes, 22 de octubre de 2010

Dos vídeos que us faran caure la llagrimeta

Us heu plantejat mai que nosaltres aportarem moltissimes coses als petits infants que tindrem a la classe?
serem el seu punt de referència? ens voldran imitar? ens creuran? faran els nostres gests quan juguin a casa seva a fer de senyoretes o de mestres? Ens estimaran? Ho farem bé? tindrem dubtes...?

així podria estar molta estona fent-me preguntes que des de petita he tingut al meu cap.
al veure aquests videos se m'han despertat encara més dubtes que solucionaré quan ja estigui com a mestra.

Ser maestra






La Docencia es como un viaje en tren




Què us Semblen??


Nuvolets i nuvoletes esperem les vostres opinions!!!


4 comentarios:

Núvols de colors dijo...

me encanten aquests videos companys!!! un reflexe de la nostra realitat :)

Unknown dijo...

Al diccionari defineix el mestre o la mestra com la persona que ensenya una ciència, art o ofici o té el títol per a fer-ho. Però aquesta definició es queda molt curta per definir tot el que suposa ser mestre d’escola. Per ser mestre, s’ha de ser d'una pasta especial: tenir una paciència infinita, conèixer les capacitats i les debilitats de cadascun dels nostres alumnes, s’han de saber dir prou quan toca, riure quan toca riure, saber valorar un gest, apreciar les intencions, s’ ha de ser sensible i ferm a la vegada i estic convençuda que vosaltres esteu fetes d’aquesta pasta tan i tan especial . Molta sort en aquest camí futures mestres :)

Núvols de colors dijo...

Suposem que ets mestra, per aquestes paraules que ens dediques. Gràcies per passar-te per aquí i deixar aquest comentari que ens ha deixat sense paraules, tot seguint el fil d'aquesta entrada.

¡Tú la llevas! dijo...

Dos vídeos molt emotius, que fan que cada dia tinguem mes ganes d'ensenyar, d'estar prop dels nens, d'aprendre també, de motivar-nos, de sentir, de riure amb ells, d'emocionar-nos...! Esperem que el nostre somni de ser professores, arribi aviat!

Publicar un comentario