"Per Tot Sants", sempre diu la castanyera del costat de l'escola, "capes i mocadors grans".
Potser aquest any tampoc farà falta abrigar-nos amb una capa, però faci fred o faci calor, ens farem un tip de castanyes, panellets i moniatos.
Amb aquesta recepta divertida de les tres bessones podem fer panellets amb els nens i nenes de la classe.
Per obtenir-ne un kilo aproximadament.
Per fer la pasta base:
- 1/2 kg. d'ametlles ratllades
- 1/2 Kg. de sucre
- 1 patata o moniato de 200g (bullits)
- 1 rovell d'ou
Per fer la pasta base:
- 1/2 kg. d'ametlles ratllades
- 1/2 Kg. de sucre
- 1 patata o moniato de 200g (bullits)
- 1 rovell d'ou
Es barregen tots aquest ingredients i tindrem la pasta base.
Amb 150g de pinyons: Es fan boletes, es passen per clara d'ou batuda i s'hi enganxen els pinyons. Amb un pinzell es pinten amb rovell d'ou per donar un color daurat.
Es poden fer amb diversos gustos i formes. Afegint-hi:
- coco ratllat
- cacau en pols
- cafè en pols
- ratlladura de pela de llimona, etc.
Es couen al forn al màxim uns 5/10 minuts (demaneu permís a un adult).
VIGILEU QUE NO ES CREMIN!!
- coco ratllat
- cacau en pols
- cafè en pols
- ratlladura de pela de llimona, etc.
Es couen al forn al màxim uns 5/10 minuts (demaneu permís a un adult).
VIGILEU QUE NO ES CREMIN!!
Nosaltres hem fet un panellet especial per a la Bruixa Avorrida... hi, hi, hi... Shhhttt!
No li ho diguis.
No li ho diguis.
Anna, Teresa i Helena
També podem aprofitar i demanar ajuda als pares perquè passin la tarda a l'escola fent els panellets amb els seus fills i així reforçar la relació entre pares i fills.
0 comentarios:
Publicar un comentario